"ÉLETRE TERVEZETT" KÁRPITOK

Úgy hisszük, hogy minden kanapé élete a megfelelő bútorkárpit kiválasztásával kezdődik. Ezért minden ESTILO kanapét luxus minőségű bútorszövettel készítünk, melyek egyenesen Németországból és Portugáliából érkeznek. A VELLUTO kárpitok a legmodernebb gyártástechnológiának köszönhetően prémium tulajdonságokkal rendelkeznek, így biztosítva a kényelem, a biztonság és a luxus érzését minden élethelyzetben.

Bútorainkat kifejezetten az Ön egyedi igényeire szabva, kézzel készítjük, így a kárpitozás terén is több ezer szín- és anyagvariáció közül választhat. 

Engedje meg, hogy egy izgalmas utazás keretében bemutassuk Önnek bútorszöveteink színes világát.

PRÉMIUM MINŐSÉG

ÉGÉS KÉSLELTETETT

cigarettán és gyufán tesztelve /BS 5851 Part I; EN1021-1/

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

egyszerűen csak

vízzel (vegyszermentesen) tisztítható

MAGAS KARCÁLLÓSÁG

akár 100-szoros élettartam 

VÍZTASZÍTÓ

Liquid Block technológiával ellátva

FOLTÁLLÓ SZÖVETEK

Utazásunk első izgalmas állomása az ANTI-STAIN foltálló szövetek. Az ezzel a jelöléssel ellátott szövetek könnyen tisztíthatóak, egy speciális eljárással készült "shield protection" bevonatnak köszönhetően. A szennyeződések csupán egy mozdulat segítségével eltávolíthatóak, legyen az kávé-, ketchup- vagy narancslé folt. 

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ SZÖVETEK

Ezek a szövetek a speciális gyártási technológiának köszönhetően könnyedén tisztíthatóak. A foltok egy kis víz segítségével - erre utal az "Easy to Clean - only with water" -  gyorsan, maradéktalanul eltávolíthatóak. Minden család számára megnyugtató érzés ezzel a bútorszövettel ellátott ülőgarnitúra, hiszen a mindennapi használat során előforduló esetleges makacs szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak.

KARCÁLLÓ SZÖVETEK

Az úgynevezett "High Scratch Resistance" textilbőr családba tartozó kárpitok felületét olyan speciális bevonattal látták el, hogy az ellenálljon karcolásnak, kopásnak. Az ESTILO ülőgarnitúrák ezen textilbőr tulajdonságok segítségével, még  nagyobb igénybevétel esetén is hosszú éveken át, ugyan abban a pompában ragyognak, mint újkorukban.

TERMÉSZETES SZÖVETEK

A Pamut nem gyűrődik és nem megy össze. A gyűrődésgátló technológia segítségével a pamutszálak méretükhöz képest sokkal erősebb tartást nyernek, és rugalmasabbá válnak. A "Eco Friendly" összetevőket a maximális megbízhatóság érdekében PES felhasználásával keverték, hogy ellenálljon a fizikai- és kémiai behatásokkal szemben (mosószer, UV sugárzás és dörzsölés)

VÍZTASZÍTÓ SZÖVETEK

A "Hydro Care" szövetcsaládot olyan tulajdonsággal ruházták fel, melynek következtében a szövet nem engedi felszívódni a szennyeződéseket, és mégis légáteresztő. Könnyen tisztítható, ezáltal a nem teljesen folyékony halmazállapotú makacsa szennyeződések sem jelentenek problémát, mint például a ketchup vagy a tejföl.

SPECIÁLIS SZÖVETEK

A természetes összetevőket a maximális megbízhatóság érdekében egy vékony de rendkívül strapabíró PES réteggel vonták be, ez képez hatásos védelmet a valódi bőrön a fizikai- és kémiai behatásokkal szemben (mosószer, UV sugárzás és dörzsölés). Az így megalkotott bőr, rugalmasabb, nem repedezik, nem porlad.

SEGÍTÜNK

KAPCSOLAT

+36 (70) 905 6426
BUDAPEST[kukac]ESTILO.HU

1117 BUDAPEST, SZERÉMI ÚT 46.

  • Black Google Places Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Iparjogi és formatervezési ügy- és lajstromszám: D1600104; 92627 

© 2020 by ESTILO

SOFAPET KFT

Levél cím: 1173 Budapest, Pesti út 19.

Adószám: 25396720-2-42

Banksz..: 12012008-01532301-00100002

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák

A feltűntetett árak, képek és leírások tájékoztató jellegűek. A pontatlanságért nem vállalunk felelősséget. 

Estilo Bútorház