TERVEZZEN EGYEDIT

Európa legkisebb és legnagyobb ülőgarnitúrái, melyek saját kanapé gyártásunknak köszönhetően végtelen variációs lehetőséget biztosítanak méretben, formában és színben.

Így minden vásárlónk megtalálja álmai ESTILO kanapéját.

ÜDVÖZÖLJÜK AZ ESTILO KANAPÉK VILÁGÁBAN!

JÚLIUSI SZUPERAJÁNLATUNK!

estilo júliusI CSEREprogram.jpg

A kuponkódokat keresd Facebook oldalunkon!

EURÓPAI EGYEDISÉG

Kézzel készített ESTILO ülőgarnitúrák, teljesen egyedi méretben és ezer színvariációban.

A LEGKISEBBTŐL A LEGNAGYOBBIG

Estilo Bútorház

PALMA forgóüléses sarokkanapé

  • 160 cm x 200 cm-es ágy

  • Tároló fiók

  • Éjjeli szekrény

Az ESTILO kanapék változtatható méretei miatt a legjobb választás a legkisebb lakásba és a legnagyobb nappalikba. Mivel a nappali életünk színtere, az a hely ahol a legtöbb időt töltjük, a lakás központi, meghatározó része. Itt ül össze a család TV-t nézni, olvasni a fotelben vagy beszélgetni a barátokkal a kanapén. Az ESTILO Ülőgarnitúráknál fő szempont az egyediség, a praktika és a maximális kényelem az Ön igényeire hangolva. 

Beszélhetünk akár kis lakásról vagy óriási villáról, a helytakarékosság  és a praktika ugyan olyan fontos tényező. ESTILO ülőgarnitúra kollekcióink minden darabja ágyfunkcióval ellátott és modellektől függően rejtett tárolóval/tárolókkal készülnek, így kanapéink minden része hasznos funkcióval rendelkezik a legnagyobb kényelem érdekében.  Életünkben  fontos szerepet tölt be nappalink, melynek központi eleme a kanapé.

Minden ESTILO U-form ülőgarnitúrának család összekovácsoló ereje van.  Óriási ülő- és fekvőfelületének köszönhetően, a nappali központi, meghatározó része, hiszen a család itt ül össze olvasni-TV-zni és beszélgetni. A teljesen egyedileg tervezhető kanapé bármilyen kialakítású és méretű nappali komfortos elemévé válik. A választható extráknak köszönhetően nem csak praktikussá, hanem teljesen egyedivé is válik. Ezernyi szövetünk garantálja, hogy tökéletes harmóniában lesz otthonával.

Estilo Bútorház franciaágy

Az ESTILO franciaágyakat egyedi, az Ön hálószobájának  stílusára, végtelen variációban készítjük, legyen szó méretről, magasságról, vagy a rejtett tárolási praktikáról. Mivel a hálószoba a pihenés szentélye, különös odafigyeléssel és hozzáértéssel alkotjuk meg speciális ergonómia