EGY ÉV UTÁN

ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   ÚJRA!!!   

2020  

BLACK WEEK

ESTILO KANAPÉHÁZ - Budapest XI., Szerémi út 46.

NOV. 20 - 30

AZ ÉV LEGNAGYOBB LEÁRAZÁSA AZ ESTILO KANAPÉHÁZBAN!

MANILVA sarokkanapé

MANILVA sarokkanapé

317 990,00 FtÁr

SAROKKANAPÉK  80 000 FT  KEDVEZMÉNNYEL

20

COMPACT

COLLECTION

ESTILO

SILES kompakt kanapé

SILES kompakt kanapé

234 990,00 FtÁr

KOMPAKT MEGOLDÁS

 - NEW SERIES - 

A HR3550 habszivacs a puha és a kemény érzetet egyaránt nyújtja. A szivacs kiválasztása során mérlegeltük a SILES felhasználási lehetőségeit, és egyértelmivé vált, hogy kanapé funkcióként puhább, ágyként pedig - a kényelmes, nyugodt alvás miatt - a keményebb matrac a jó döntés.

Így született meg a SILES R3550-es koncepciója.

HAND MADE PREMIUM SOFA FROM HUNGARY

SZÍNVARIÁCIÓK

 - VÁLOGASSON KEDVÉRE ÜZLETÜNKBEN KÖZEL 1500 SZÍNVARIÁCIÓBÓL - 

#VEGYÉLHAZAIT

PALMA forgóüléses kanapé

PALMA forgóüléses kanapé

387 990,00 FtÁr
BRAVA sarokkanapé

BRAVA sarokkanapé

287 990,00 FtÁr
TARRAGONA FX sarokkanapé

TARRAGONA FX sarokkanapé

377 990,00 FtÁr
TOLEDO U ülőgarnitúra

TOLEDO U ülőgarnitúra

454 990,00 FtÁr

Bátran adjuk nevünket és 10 év fémszerkezeti garanciánkat bútorainkhoz, hiszen tudjuk minden ülőgarnitúránkkal életre szóló kényelmet teremtünk. A fémmerevítéses modellekhez Olaszországból és Csehországból származó zártszelvényeket, precíziós, rozsdamentes acélszelvényeket használunk, melyek EN 10204 szabvány szerinti 2.2 szakértői műbizonylattal rendelkeznek.

BELSŐ SZERKEZET

 - MERT SZÁMÍT A BELSŐ - 

U-ALAKÚ KANAPÉK  100 000 FT  KEDVEZMÉNNYEL

SEVILLA U ülőgarnitúra

SEVILLA U ülőgarnitúra

424 990,00 FtÁr
CADÍZ sarokkanapé

CADÍZ sarokkanapé

317 990,00 FtÁr
VALENCIA ülőgarnitúra

VALENCIA ülőgarnitúra

454 990,00 FtÁr
CAZORLA sarokkanapé

CAZORLA sarokkanapé

337 990,00 FtÁr
BRAVA sarokkanapé

BRAVA sarokkanapé

287 990,00 FtÁr
BILBAO asztal

BILBAO asztal

34 990,00 FtÁr

ESTILO | BLACK FRIDAY

A nappali nélkülözhetetlen tartozéka egy kényelmes ESTILO kanapé.

IDŐTÁLLÓ KÉNYELEM

 - R3550 FOAM - 

Az ülőgarnitúrák legfontosabb kényelmi összetevője a habszivacs. A habokat sűrűség, illetve hozzáadott tulajdonság alapján különböztetjük meg. Kanapénk az egyik legkomfortosabb habszivacs fajtát tudhatják magukénak, a köbméterenként 35 kg-os, nagy rugalmasságú R3550.

MIÉRT ESTILO KANAPÉT!?

Tárolás

Az ülőgarnitúrába szerelhető rejtett ágyneműtartós kialakítás lehetővé teszi a kényelmes pakolást, tárolást. Így garantáljuk, hogy az Ön otthonába a lehető legélhetőbb és legpraktikusabb ESTILO kanapé kerüljön.

 

Alvás

Ággyá alakítható mechanikus rendszerének köszönhetően, óriási fekvőfelülettel rendelkezik, így 2 személy számára is elegendő helyet biztosít a kényelmes és nyugtató alváshoz.

 

Kényelem

Az ESTILO ülőgarnitúrák pihentető kényelmét az ülőfelületek precízen, minden igényt kielégítően megtervezett rendszerében kell keresni. Legyen az kemény, vagy lágyabb, süppedősebb érzést nyújtó ülőfelület.

Az így létrejött, az ESTILO által felépített rendszer lehetővé teszi, hogy az összes kanapéban alapból komfortrugósra tervezett egységre egyedileg, az Ön igénye szerint kérhető nagy rugalmasságú HR hideghab vagy N35 minősítésű, állandó alvásra alkalmas formahab. Az ESTILO ülőgarnitúra hosszú éveken keresztül biztosítja Ön és Családja kényelmét.

 

Szín

Szín és szövetválasztékunk végtelen variációjának köszönhetően az Ön egyedisége a legapróbb részletekig megjelenik álmai luxuskanapéján.

 

Méret

Az egyedi gyártási rendszerünknek köszönhetően az ESTILO kanapéinkat az Ön személyes elképzelésére, nappalijának stílusára és méretére alakítjuk, így teremtjük meg otthonában az eleganciát és a tökéletes harmóniát.

 

Élettartam

Az ESTILO kanapék prémium minőségű anyagok felhasználásával és elismert szakmai tapasztalattal rendelkező kárpitosmestereink odaadó munkájával készült exkluzív magyar termékek. Az ESTILO ülőgarnitúra hosszú éveken keresztül biztosítja Ön és Családja kényelmét, az egy év teljes körű és a 10 év szerkezeti garanciának köszönhetően.

SILES kompakt kanapé

SILES kompakt kanapé

234 990,00 FtÁr