Büszkék vagyunk Magyarországon tervezett és gyártott bútorainkra. Egyedi méretben és megjelenéssel, és közel ezer kárpitvariációban. Vásároljon hazai gyártású prémium ülőgarnitúrákat és élvezze az ESTILO kanapék nyújtotta kényelmet.

Egy ESTILO garnitúra mindig fenséges marad. A prémium N35 minőségű szivacsnak és a Comfort rugónak köszönhetően valódi ágy kényelmét nyújtja hosszú éveken át. 

Fontos az Ön kényelme, bútorainkat ezért készítjük minden igényt kielégítően tökéletesre, egyedileg az Ön otthonára szabva. Így lesz az ESTILO kanapé az otthona szíve.

ÉLETRE TERVEZVE

Különböző életvitelű emberek keresik fel üzleteinket, és a hozzájuk intézett első kérdésünk:

Mire szeretné használni? 

Válogasson vízzel tisztítható, vízlepergető vagy karmolástűrő kárpitok közül és élvezze az ESTILO kanapék nyújtotta gondtalanságot. Közel 800 különböző színű és struktúrájú szövet és szinte a végtelenségig variálható méretekkel varázsoljuk tökéletesen egyedivé és otthonának szívévé az Ön által megálmodott ülőgarnitúrát.

ÖRÖK RUGALMASSÁG

Kanapét elsősorban az alapján válasszunk, hogyan és milyen módon kívánjuk majd használni. Kanapéink kivétel nélkül Comfort rugóval és fém szerkezettel rendelkeznek, így garantáljuk, hogy nem csak az otthon ékköve lesz, de mindennapi igénybevétel (pl.: állandó alvás) mellett is fenséges marad. 

Az ESTILO ülőgarnitúrák pihentető kényelmét az ülőfelületek precízen, minden igényt kielégítően megtervezett rendszerében kell keresni. Legyen az kemény, vagy lágyabb, süppedősebb érzést nyújtó ülőfelület. 

Az így létrejött, az ESTILO által felépített rendszer lehetővé teszi, hogy az összes kanapéban alapból komfortrugósra tervezett egységre egyedileg, az Ön igénye szerint kérhető nagy rugalmasságú HR hideghab vagy N35 minősítésű, állandó alvásra alkalmas formahab.

ÁRUHÁZI ÉRTÉKESÍTÉS

/ legközelebbi üzleteink /

Értékesítés során mindig az Ön szemszögéből mutatjuk be kanapéinkat. Az Ön elmondása szerint adunk olyan segítséget a választáshoz, hogy a bútorgyárunkban elkészített ülőgarnitúra minden részlete a lehető legjobban tükrözze az Ön által megálmodott kanapét, ezáltal a forma, a tervezett méret és a tökéletesen kiválasztott szín egységéből megszületett kanapé méltó dísze az otthonának.

MARKÓ FRUZSINA

üzletvezető, Budapest

Elérhetőségek

Telefon: +36709056426

Viber: +36709056426

Email: budapest[kukac]estilo.hu

Áruház: 1117 Budapest, Szerémi út 46.

LAVINIA SOPORAN

manager, Cluj-Napoca (Kolozsvár)

Contact:

Phone: +40738591279

Email: hello[kukac]estilo-canapele.com

Showroom: 400000 Cluj-Napoca, Strada Somesului nr. 34-36

BÚTORSZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁS ÉS SZERELÉS

A precizitás, megbízhatóság az ESTILO Bútorház alapértékeit képviselik. Éppen ezért szállítással és szakszerű összeszereléssel foglakozó kollégáink maximális hozzáértése garancia arra, hogy az Ön otthonába kiszállított és tökéletesen összeszerelt ESTILO ülőgarnitúra a maga teljes pompájában ragyogjon. Válassza az ESTILO nyújtotta precíz szerelési szolgáltatást a 10 év extra szerkezeti garancia érdekében. 

TÓTH KRISZTIÁN

Gépkocsivezető, bútorszerelő

VARGA DÁNIEL

bútorszerelő

BÚTORGYÁRTÁS

PITTNER RÓBERT

tulajdonos

SIMON VIKTÓRIA

gyártás vezető

CSÖRGŐ SÁNDOR

főkárpitos mester

KACZUR-HORÁK MÁTÉ

ügyintéző

VASS ATTILA

kárpitos

MENZÁK NORBERT

gyártás előkészítő

SZÁNTAI RICHÁRD

lakatos

MOHÁCSI GERGŐ

lapszabász

MAKÁCS PÉTER

asztalos

KOZUB IGOR

minőségellenőr

OROSZ PÁL

kárpitos

MEGBÍZHATÓ ÉS MAGYAR

Minden munkánkra büszkék vagyunk, és köszönjük több ezer elégedett ügyfelünknek, hogy minket választott. A közösségi médiában 5/4,6-os eredményt tudhatunk magunkénak 170 értékelés alapján. Tudjuk, hogy a precíz munkavégzésnek, a határidők pontos betartásának és termékeink értékállóságának köszönhetjük. 

Fontos szerepet kapott az ESTILO életében a személyesség, nem egy sokadik weboldal vagy brand mögé bújt arcok nélküli üzlet vagyunk. Mindannyian büszkék vagyunk arra, hogy közösen építjük Magyarország prémium bútorgyártással és forgalmazással foglalkozó márkáját, az ESTILO-t. Ha kérdése van, elérhetőségeinket megtalálja képeinkre kattintva. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen tudja, Mi szívesen segítünk!

Üdvözlettel:

az ESTILO csapata

Elérhetőségek

Telefon: +36707706178

Viber: +36 70 770 6178

Email: hello@estilo.hu

Postícím: 1173 Budapest, Pesti út 19.

PALSOVITS KRISZTINA

varrónő

VÁGÓ SZILVIA

varrónő

FAZEKAS NORBERT

kárpitos

FARKAS TAMÁS FERENCNÉ

szabó

MISLAI GÁBOR

asztalos

PAPP TIBOR GYÖRGY

asztalos

MENZÁK BERNADETTE

varrónő

SEGÍTÜNK

KAPCSOLAT

+36 (70) 905 6426
BUDAPEST[kukac]ESTILO.HU

1117 BUDAPEST, SZERÉMI ÚT 46.

  • Black Google Places Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Iparjogi és formatervezési ügy- és lajstromszám: D1600104; 92627 

© 2020 by ESTILO

SOFAPET KFT

Levél cím: 1173 Budapest, Pesti út 19.

Adószám: 25396720-2-42

Banksz..: 12012008-01532301-00100002

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák

A feltűntetett árak, képek és leírások tájékoztató jellegűek. A pontatlanságért nem vállalunk felelősséget. 

Estilo Bútorház